Rośniemy w GÓRĘ! - wzrost, hgh, motywacja, prawo przyciągania, law

Chcesz podrosnąć? Razem damy radę! :)
https://www.youtube.com/watch?v=0rDh_OSTojQ

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 17-04-2015 23:30:52

paczino
Administrator
Liczba postów: 10
Windows 8.1Chrome 42.0.2311.90

F.A.Q

1. Czym jest prawo przyciągania (z ang. law of attraction)?
Jest to forma samodoskonalenia polegająca na wierze w to, że wszystko, co przyjmiemy za oczywistość, a zrodziło się w naszej głowie - otrzymamy w rzeczywistości. Na przykład, wierząc w swoją atrakcyjność i nie mając co do tego żadnych wątpliwości (to bardzo ważne!), stajemy się atrakcyjni dla innych. Nie jest to jednak tylko wyobrażenie, nasze ciało po prostu z biegiem czasu staje się bardziej atrakcyjne. Istnieje szereg przykładów, które potwierdzają skuteczność prawa przyciągania, np kobietom, które wmawiają sobie, że są w ciąży rośnie brzuch.

2. Jak wprowadzić w życie L.A.W?
a) jeśli jeszcze nie wiesz, że jesteś ideałem, to uwierz w to! Musisz to wiedzieć, nie mieć żadnych wątpliwości. [dblpt])
b) zachowuj się tak, jakby to czego chcesz doświadczyć, już się stało. Na przykład, chcąc być wyższym, zachowuj się tak jakbyś był wysoki. Nie możesz mieć żadnych wątpliwości. Tu działa podświadomość, a ją jest trudno oszukać. Jeśli zaczniesz zachowywać się jak osoba wysoka, podświadomość pomyśli sobie "hmm, no coś tu nie gra, może faktycznie jest wysoki", mechanizm w organizmie ruszy i zaczniesz rosnąć.
c) wprowadź w życie tzw. napsy. Jest to nagranie Twojego głosu, np. "Jestem wysoki, mam 180 cm wzrostu" powtarzane w pętli. Tego nagrania słuchaj w czasie snu. Napa nie należy odtwarzać w słuchawkach, aby nie zaburzać fazy REM. Polecam wrzucić go na przykład na telefon, a telefon położyć gdzieś przy łóżku.
W czasie snu przechodzimy przez różne fazy, w fazie THETA włącza się podświadomość, która wyłapuje odgłosy z zewnątrz, aby np. wybudzić Cię w razie niebezpieczeństwa. Tym samym usłyszy także Twój głos odtwarzany w pętli i zacznie działać. [dblpt])

c.d.n

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum
- skarpetkownia - gamerhub - pavloos - sowinkaklasa2minecraftgothicrp