Chcesz podrosnąć? Razem damy radę! :)
https://www.youtube.com/watch?v=0rDh_OSTojQ
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
1. Czym jest prawo przyciągania (z ang. law of attraction)?
Jest to forma samodoskonalenia polegająca na wierze w to, że wszystko, co przyjmiemy za oczywistość, a zrodziło się w naszej głowie - otrzymamy w rzeczywistości. Na przykład, wierząc w swoją atrakcyjność i nie mając co do tego żadnych wątpliwości (to bardzo ważne!), stajemy się atrakcyjni dla innych. Nie jest to jednak tylko wyobrażenie, nasze ciało po prostu z biegiem czasu staje się bardziej atrakcyjne. Istnieje szereg przykładów, które potwierdzają skuteczność prawa przyciągania, np kobietom, które wmawiają sobie, że są w ciąży rośnie brzuch.
2. Jak wprowadzić w życie L.A.W?
a) jeśli jeszcze nie wiesz, że jesteś ideałem, to uwierz w to! Musisz to wiedzieć, nie mieć żadnych wątpliwości.
b) zachowuj się tak, jakby to czego chcesz doświadczyć, już się stało. Na przykład, chcąc być wyższym, zachowuj się tak jakbyś był wysoki. Nie możesz mieć żadnych wątpliwości. Tu działa podświadomość, a ją jest trudno oszukać. Jeśli zaczniesz zachowywać się jak osoba wysoka, podświadomość pomyśli sobie "hmm, no coś tu nie gra, może faktycznie jest wysoki", mechanizm w organizmie ruszy i zaczniesz rosnąć.
c) wprowadź w życie tzw. napsy. Jest to nagranie Twojego głosu, np. "Jestem wysoki, mam 180 cm wzrostu" powtarzane w pętli. Tego nagrania słuchaj w czasie snu. Napa nie należy odtwarzać w słuchawkach, aby nie zaburzać fazy REM. Polecam wrzucić go na przykład na telefon, a telefon położyć gdzieś przy łóżku.
W czasie snu przechodzimy przez różne fazy, w fazie THETA włącza się podświadomość, która wyłapuje odgłosy z zewnątrz, aby np. wybudzić Cię w razie niebezpieczeństwa. Tym samym usłyszy także Twój głos odtwarzany w pętli i zacznie działać.
c.d.n
Strony: 1